Aktualizacja ETS2 oraz modów do 1.33 - problem z save

Post Reply
ofipavlo
Posts: 4
Joined: 23 Oct 2016 20:24
Donation rank:

13 Jan 2019 14:26

Witam. Grałem w ETS2 na wersji 1.32 z kilkoma modami takimi jak Republic of Kazakhstan, Southern Region, RusMap, AfroMap i ProMods. Zaktualizowałem sobie grę do wersji 1.33 oraz ściągnąłem odpowiednie pliki z tych modów właśnie pod tę wersję i nie wiem dlaczego, ale nie chce działać.

Tutaj zdjęcia jak miałem mody poustawiane na działającej wersji 1.32:
Image
Image
Image

A tutaj jak to wygląda po aktualizacji do 1.33:
Image
Image
Image

Oraz co mi wyrzuca podczas próby włączenia save:
Image

Za każdą pomoc serdeczne dzięki. Dotąd przechodzenie między wersjami gry oraz map szła bezproblemowo w miarę i zawsze udało mi się to rozwiązać. Na 1.32 postanowiłem doinstalować sobie mapę Kazachstanu i między innymi na jej temat wywala błąd i już nie mam pojęcia co zrobić. Dwukrotnie próbowałem wrzucać mody oraz je ustawiać i za każdym razem ten sam problem przy włączaniu save.

User avatar
Wawrzu
Posts: 59
Joined: 23 Sep 2014 17:53
Donation rank:
Location: Łaziska Górne

13 Jan 2019 17:33

Musisz spróbować metody prób i błędów. Powyłączaj wszystkie mody i włączaj je po kolei, kiedy w końcu wywali błąd to powinieneś już wiedzieć, która modyfikacja go powoduje. Wtedy myk na forum, skąd moda pobrałeś i szukaj odpowiedzi, może znajdziesz jakiegoś fixa pod tą wersję albo odpowiedź, dlaczego akurat konkretna kombinacja modów nie będzie działać pod 1.33.
Image

Ssimoo
Posts: 244
Joined: 28 Dec 2015 18:50

13 Jan 2019 18:05

Przecież to nie jest problem. Gra zwyczajnie informuje, że nie masz włączonych STARYCH modyfikacji, które ZASTĄPIŁEŚ nowymi.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 8852
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

13 Jan 2019 19:20

Dokładnie. Co się dzieje po kliknięciu Kontynuuj?
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: https://youtube.pl/vooytek

ofipavlo
Posts: 4
Joined: 23 Oct 2016 20:24
Donation rank:

14 Jan 2019 13:54

Po naciśnięciu Kontynuuj wyłącza się gra, nawet nie zaczyna się ładować. Prosto do pulpitu

User avatar
Dawid2849
Posts: 173
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj, Lublin voivodeship, Poland

14 Jan 2019 15:16

Wywal wszstkie fixy do rusmapa dla wersji 1.32. Masz podmieniony def od SR z tym co miałeś spakowane razem do fixa?
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My mods: ProMods 2.33 + Scandinavia mod 0.4.1 + Emden 1.2c + Poland Rebuilding 2.3.2 + Rusmap 1.8.1 + Ivangorod mod 2.2 + Southern Region 7.8 + The Great Steppe 1.2 + Sardinia map 0.9.1 + AfroMap 2.0 + Paris Rebuild 2.3 + RoEx 2.1 + YKSRSK 1.6 + Swedish Islands 1.0
Image

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 8852
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

14 Jan 2019 15:52

Zatem pokaż log po tym jak wywali do puplitu, wtedy można coś sensownego wymyślić.
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: https://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests