PROMODS 2.26+RUSMAP 1.8+POLAND REBUILDING 2.1

Polish
User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

03 Jan 2018 11:00

Ustawienia wymienionych map:


1.poland rebuilding def
2.poland rebuilding mapa
3.poland rebuilding media
4.poland rebuilding models
5.poland rebuilding assets
6.promods 2.25+rusmap1.8 road connection
7.rusmap map package
8.rusmap model 2 pac..
9.rusmap model pac...
10.promods def package
11.promods map pac...
12.promods media pac...
13.promods models package 3
14.promods models package 2
15.promods models package 1
16.promods assets pac...
17.rus map def package


Pozdrawiam
Last edited by waldek00 on 20 Mar 2018 21:33, edited 4 times in total.

misiek123
Posts: 30
Joined: 15 Apr 2014 21:02

18 Feb 2018 21:00

Na pewno wszystko śmiga, bo ustawiłem sobie identycznie i wywala przy ładowaniu? :(

bozo666
Posts: 21
Joined: 26 Dec 2013 12:35
Donation rank:

18 Feb 2018 21:27

3 pliki z PB 2.7 dajemy poniżej PR a pliczek Road Connection dajemy nad plikami PR :D

User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

19 Feb 2018 17:47

Na pewno śmiga i nic mi NIE WYWALA,może dodatkowe mody się gryzą [lub inna wersja.Ja mam promods 2.25 rusmap v1.8 polandrebuilding 2.1 project balkans 2.7]Mam tylko 2 dodatkowe mody jeyjey [kabina]

misiek123
Posts: 30
Joined: 15 Apr 2014 21:02

19 Feb 2018 18:28

Mam wszystko identycznie ustawione w menedżerze, wersje wszystkich map też się zgadzają, a mimo to nawet na osobnym profilu bez żadnych innym modów gra wciąż crashuje. Już nie mam pojęcia czemu mi nie działa skoro powinno :(

Ssimoo
Posts: 459
Joined: 28 Dec 2015 18:50

19 Feb 2018 19:36

Pierwsza zasada jeśli chcesz uzyskać jakąkolwiek pomoc. LOG! bez tego nic nie wiadomo, a potrafi powiedzieć wiele.
Druga sprawa - oprócz logu pokaż jeszcze screeny jak wygląda Twoje ustawienie modów w menedżerze.

misiek123
Posts: 30
Joined: 15 Apr 2014 21:02

19 Feb 2018 19:53

Ssimoo wrote:
19 Feb 2018 19:36
Pierwsza zasada jeśli chcesz uzyskać jakąkolwiek pomoc. LOG! bez tego nic nie wiadomo, a potrafi powiedzieć wiele.
Druga sprawa - oprócz logu pokaż jeszcze screeny jak wygląda Twoje ustawienie modów w menedżerze.
Jasne, mój błąd, już zapodaję ;)

game.log http://www.wklejto.pl/index.php?id=506445

Ustawienie modów https://zapodaj.net/226a9749a5a16.png.html

Ssimoo
Posts: 459
Joined: 28 Dec 2015 18:50

19 Feb 2018 20:59

Tak mi się zdaje, że masz wszystko ustawione odwrotnie. Totalnie odwrotnie. A przynajmniej to mówi log, który pokazuje, że pierwszy mod dotyczący map, jaki wczytuje, to road connections pomiędzy PM a RusMap.

misiek123
Posts: 30
Joined: 15 Apr 2014 21:02

19 Feb 2018 21:07

Ssimoo wrote:
19 Feb 2018 20:59
Tak mi się zdaje, że masz wszystko ustawione odwrotnie. Totalnie odwrotnie. A przynajmniej to mówi log, który pokazuje, że pierwszy mod dotyczący map, jaki wczytuje, to road connections pomiędzy PM a RusMap.
Ustawiłem wszystko odwrotnie i wywaliło tym razem już po jakichś 2 sekundach ładowania.

User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

19 Feb 2018 23:01

Ten z dołu jako pierwszy.I dalej się upieram że mi działa. :)

2. https://zapodaj.net/7b32b21b158c7.png.html
1. https://zapodaj.net/cfbef6d87a5ed.png.html


A tak apropo dlaczego nie ma już PROMODSA 2.25 ?



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: stodola and 3 guests