Game crashes when i load the profile 2

For problems that are not caused by ProMods
Locked
Drago_Dragi
Posts: 12
Joined: 29 Oct 2019 12:15

07 Nov 2019 13:29

When I get into the game and activate promods 2.42 I get a little loaded and throw me out and write me this

euro simulator 2 has stopping working

windows can check online for a solution to the problem

i don't know where the problem is father eurotruck sigleplayer works for me and multiplayer just with promods throws me out

how to solve this problem
Last edited by bmwGTR on 07 Nov 2019 14:26, edited 1 time in total.
Reason: splitted into a new topic - do NOT bump old topics

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9534
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

07 Nov 2019 13:35

We need to see your log after the crash happens.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Drago_Dragi
Posts: 12
Joined: 29 Oct 2019 12:15

07 Nov 2019 14:17

game.log

User avatar
bmwGTR
Moderator
Posts: 2241
Joined: 10 Jul 2016 11:52
Location: Riegersburg resp. Graz

07 Nov 2019 15:46

Hi,

@Drago_Dragi stop bumping other topics with your problem! If you won't stop, I will have to give you a warning.

Best regards,
bmwGTR
ETS2: ProMods + RusMap + Great Steppe + Southern Region + Paris Rebuild
ATS: Coast to Coast + US Expansion + CanaDream + PazzMod


ProMods Moderator since April 2018

Image

Drago_Dragi
Posts: 12
Joined: 29 Oct 2019 12:15

07 Nov 2019 15:51

Sorry please I'm a little sad I can't play promods please if you can see what the problem is :(

User avatar
Josh0
Posts: 1636
Joined: 20 Dec 2015 02:10

07 Nov 2019 17:17

@Drago_Dragi, I suspect one of your ProMods files is corrupted/truncated, specifically "promods-model2-v242.scs". Please compare the sizes of the files in your mod folder with the sizes in this image:
Image

You can try re-extracting the files from the ProMods .7z archive that you downloaded. If you no longer have the .7z archive you will need to download it again.

Drago_Dragi
Posts: 12
Joined: 29 Oct 2019 12:15

07 Nov 2019 17:26

All right, I'll try tnx

Drago_Dragi
Posts: 12
Joined: 29 Oct 2019 12:15

11 Nov 2019 09:24

Good morning can help

This is how I have a problem with multiplayer with promods when I want activated to stand all red in single player, it works quite normal for me to solve this problem so I can play in multiplayer

https://postimg.cc/gallery/2aj0fhhgq/

Game.log

User avatar
bmwGTR
Moderator
Posts: 2241
Joined: 10 Jul 2016 11:52
Location: Riegersburg resp. Graz

11 Nov 2019 10:41

Hi,

in multiplayer you do not have to use the mod manager - the ProMods files will be loaded automatically if you select the ProMods server.

Best regards,
bmwGTR
ETS2: ProMods + RusMap + Great Steppe + Southern Region + Paris Rebuild
ATS: Coast to Coast + US Expansion + CanaDream + PazzMod


ProMods Moderator since April 2018

Image

Drago_Dragi
Posts: 12
Joined: 29 Oct 2019 12:15

11 Nov 2019 11:01

Thank you for your reply



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests