Instalare promods: Intrebari si Update-uri.

User avatar
MIRFI
Posts: 652
Joined: 28 Feb 2014 14:31
Location: România

03 Aug 2015 20:49

Probabil ca mai ai vreun alt mod activat care cauzeaza problema.
RONIA MOLDOVA България Edition Developer

ACER V 15: Intel Core i7-6700HQ 2.6GHz, 12GB DDR4 2400MHz, NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB, 256GB SSD, 512GB HDD 7200RPM, Windows 10 Home x64
PC: Intel i5 2400 3.1GHz, 8GB DDR3 1333MHz, AMD Radeon RX 560 4GB, 120GB SSD, 300GB HDD 7200RPM, Windows 7 Home Premium x64

Aleexx
Posts: 16
Joined: 13 May 2015 18:47

03 Aug 2015 22:02

Eu zic sa fie de la vreun bug in harta :-? Am versiunea de ets 1.19 probabil asta sa fie cauza ? Cand apare 1.96 pr?

User avatar
Michael Rosen
Posts: 2183
Joined: 28 Aug 2014 07:10
Location: Bucureşti ,Muntenia, România

04 Aug 2015 10:25

Cam cand e gata, adica asteapta cateva saptamani/zile.
"Something changes"

Keep Calm and Join The Nut House

User avatar
Michael Rosen
Posts: 2183
Joined: 28 Aug 2014 07:10
Location: Bucureşti ,Muntenia, România

09 Aug 2015 20:45

Versiune actuala 1.96-1.19!
"Something changes"

Keep Calm and Join The Nut House

Olaru Andrei
Posts: 1
Joined: 07 May 2017 19:23

09 May 2017 17:32

Salut , am o problema , cand dau sa dezarhivez fisierul in folderul cu mod imi da fisier corupt.
Am si 7zip si Winrar
Am sters fisierul si l-am instalat din nou si la fel imi da
Daca ma puteti ajuta, multumesc!

xela1961
Posts: 204
Joined: 22 Feb 2016 00:55

23 May 2017 12:06

Nu le muta in folder mod, muta fisierele de zip undeva intr-un folder gol, dai unzip doar la primul fisier si el ti le desface pe toate.
Apoi doar fisierele nou create le iei si le muti in folderul MOD la ETS sau ATS...

Serg12
Posts: 2
Joined: 26 May 2017 21:23
Donation rank:

30 May 2017 17:43

Ma puteti ajuta si pe mine am incercat sa fac modul si zica ca nu este compatibil nu stiu ce sa mai fac..

Alex-Iustinian
Posts: 9
Joined: 06 Jun 2017 23:23

07 Jun 2017 10:03

Salut , am si eu o mica problema daca ma puteti ajuta. Am ETS 2 versiunea v1.27.2.4s cu toate DLC -urile , am descarcat promods 2.16 , ultima pe care am gasit-o aici pe site , am descarcat si dezarhivat toate cele 7 parti si am facut tot ce scrie acolo , intru in joc , activez si cele 6 moduri , si cand mi se incarca sa intre in joc acolo moare , ramane cu incarcarea la jumatate si nu se ma intampla nimic. Va rog daca se poate un raspuns . Multumesc anticipat !

xela1961
Posts: 204
Joined: 22 Feb 2016 00:55

12 Jun 2017 11:06

1. cind ai apelat sa descarci ai spus cu RusMap sau fara ?
2. ai mutat fisierele de tip scs in folder mod ?
3. in ce ordine le ai activate ?
4. ai si alte moduri activate ???

AndyITCenter
Posts: 6
Joined: 21 Apr 2017 17:11

19 Jun 2017 13:33

Unde pot să adaug contentul suplimentar pe care îl fac pentru Promods? Adică vreau să ajut Promods prin completarea unor oraşe din România.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest