Discutii despre harta ProMods si ETS2

Post Reply
User avatar
Michael Rosen
Posts: 2183
Joined: 28 Aug 2014 07:10
Location: Bucureşti ,Muntenia, România

15 Jan 2015 21:24

Multumita lui ScuL acum avem un subforum in romana! :D
Aici vom discuta despre harta ProMods
Last edited by Michael Rosen on 02 Jun 2015 08:44, edited 1 time in total.
"Something changes"

Keep Calm and Join The Nut House

User avatar
MIRFI
Posts: 652
Joined: 28 Feb 2014 14:31
Donation rank:
Location: România

31 Jan 2015 20:41

Ar cam trebui de acum sa avem si despre ce discuta.. :)
RONIA MOLDOVA България Edition Developer

ACER V 15: Intel Core i7-6700HQ 2.6GHz, 12GB DDR4 2400MHz, NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB, 256GB SSD, 512GB HDD 7200RPM, Windows 10 Home x64
PC: Intel i5 2400 3.1GHz, 8GB DDR3 1333MHz, AMD Radeon RX 560 4GB, 120GB SSD, 300GB HDD 7200RPM, Windows 7 Home Premium x64

User avatar
Michael Rosen
Posts: 2183
Joined: 28 Aug 2014 07:10
Location: Bucureşti ,Muntenia, România

31 Jan 2015 22:32

MIRFI wrote:Ar cam trebui de acum sa avem si despre ce discuta.. :)
Da, nimic aici insa :(
"Something changes"

Keep Calm and Join The Nut House

User avatar
MIRFI
Posts: 652
Joined: 28 Feb 2014 14:31
Donation rank:
Location: România

31 Jan 2015 23:01

Ma refeream la harta.. Dar nu mai e mult.
RONIA MOLDOVA България Edition Developer

ACER V 15: Intel Core i7-6700HQ 2.6GHz, 12GB DDR4 2400MHz, NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB, 256GB SSD, 512GB HDD 7200RPM, Windows 10 Home x64
PC: Intel i5 2400 3.1GHz, 8GB DDR3 1333MHz, AMD Radeon RX 560 4GB, 120GB SSD, 300GB HDD 7200RPM, Windows 7 Home Premium x64

User avatar
DubLuV
Posts: 119
Joined: 03 Feb 2015 21:47

03 Feb 2015 23:30

Nici o varianta a hartii momentan ?

User avatar
Michael Rosen
Posts: 2183
Joined: 28 Aug 2014 07:10
Location: Bucureşti ,Muntenia, România

03 Feb 2015 23:34

DubLuV wrote:Nici o varianta a hartii momentan ?
Exista O harta beta a lui Mirfi dar nu cred ca mai e compatibilia...
Deasemenea, harta romaniei va fi in V2, conform lui MandelSoft.

Edit: AM gasit harta dar nu stiu sa fac conversia la V1.16
Poate cineva sa faca conversia hartii la V1.16?
Image
"Something changes"

Keep Calm and Join The Nut House

User avatar
MIRFI
Posts: 652
Joined: 28 Feb 2014 14:31
Donation rank:
Location: România

04 Feb 2015 17:59

Harta asta am facut'o acum mult timp.. :) Nu e prea dificil procesul de conversie, insa chiar nu mai am timp s'o fac si pe asta. Plus ca harta asta avea si ceva probleme.
RONIA MOLDOVA България Edition Developer

ACER V 15: Intel Core i7-6700HQ 2.6GHz, 12GB DDR4 2400MHz, NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB, 256GB SSD, 512GB HDD 7200RPM, Windows 10 Home x64
PC: Intel i5 2400 3.1GHz, 8GB DDR3 1333MHz, AMD Radeon RX 560 4GB, 120GB SSD, 300GB HDD 7200RPM, Windows 7 Home Premium x64

User avatar
DubLuV
Posts: 119
Joined: 03 Feb 2015 21:47

04 Feb 2015 20:55

Daca as stii cum te-as ajuta, si as incerca eu sa modez harta romaniei....

User avatar
Michael Rosen
Posts: 2183
Joined: 28 Aug 2014 07:10
Location: Bucureşti ,Muntenia, România

04 Feb 2015 20:56

Mirfi, cand vei avea timp, atunci vom vedea harta aia la v1.16
"Something changes"

Keep Calm and Join The Nut House

User avatar
DubLuV
Posts: 119
Joined: 03 Feb 2015 21:47

05 Feb 2015 13:05

Daca ai avea candva timp sa imi spui si mie cum pot face mapping sau cum pot invata sa construiesc orase... eu m-as apuca maine sa fac romania special pentru promods...:))



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests